KELDER SLAAPKAMERS

De specialist in slaapkamers en woninginrichting!

Showroom

In vele stijlen, van modern tot klassiek en in verschillende houtsoorten kunt u wegdromen over uw nieuwe slaapkamermeubel. Wij hebben voor u enkele modellen geselecteerd op onze website. U kunt hiervoor naar de Slaapkamers, daar kunt u een keuze maken uiteen boxspring of gaat u liever voor een ledikant. De allernieuwste collectie ledikanten laat een combinatie zien tussen het comfort van een boxspring en de uitstraling van een ledikant! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Tevens verkopen wij sinds kort  een geheel nieuw concept waarmee  u tot in het kleinste detail uw eigen boxspring kunt samenstellen.

Naast een ruime keuze aan boxsprings en ledikanten zijn wij op het gebied van woninginrichting ook sterk aanwezig, zo hebben wij de nieuwste stalen PVC en laminaat  hangen. Ook mag een ruime keuze aan tapijten en karpetten natuurlijk niet ontbreken. Voor droogloopmatten en kunstgras kunt u ook bij ons terecht.

Qua ontwikkeling van Gordijnen, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en de diverse jaloezieën lopen wij voorop in de markt. Zo laten wij al van petflessen vouwgordijnen en jaloezieën maken.

Nieuwsgierig geworden, kom gerust eens langs in en laat u verrassen door de ruime keuze

Ook voor horren voor raam en of deur zijn wij het juiste adres!

Wij zijn ook uw specialist in horren voor uw raam of deur! Voor meer informatie maakt u vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Een product in het echt bekijken? Of wilt u meer informatie? Kom langs in onze winkel!